Кухонний Ніж Tramontina 24048/005 Century Для Томатів
Кухонний Ніж Tramontina 24048/005 Century Для Томатів
1 360 ₴ 1 684 ₴
-19%, залишилося 7 днів
В наявності
Доставка
Детальніше про доставку
Оплата
Характеристики
Код товару
365358
Виробник
Tramontina
Тип
Кухонные
Гарантия
14 Дней
Назначение
Для Томатов
Серия
Century
Артикул
365358
Доставка оплата
Минимальная Сума Заказа 100Грн. Отправка 1-3 Дня. Джастин И Укрпочта Полная Предоплата.
Страна Регистрации Бренда
Бразилия
Страна-Производитель Товара
Бразилия
Материал Клинка
Нержавеющая Сталь
Материал Рукоятки
Полипропилен
Длина Лезвия, Мм
127
Тип Крепления Рукоятки
На Заклепках
Тип Лезвия
Штампованный
Терміни дії знижки
з 05.11.2024 по 12.11.2024
Опис
Довжина леза: 127 мм
Матеріал рукояті: полікарбонат Матеріал клинка: сталь DIN 1.4110
Призначення: для томатів
Метод виробництва ножів серії Century - кування в штампах.
Класичний ніж сантоку з повітряною подушкою забезпечує легке нарізування продуктів.
Ножі лінійки Century Tramontina були розроблені спеціально для професіоналів та аматорів готувати. Саме тому вони відрізняються гостротою та зносостійкістю лез. Леза зі спеціальної нержавіючої сталі DIN 1.4110, що штамповані єдиним пластом (моноблок) і пройшли сучасну термічну обробку. Даний вид гарту гарантує твердість сталі клинка від 55 до 58 за шкалою твердості Роквелла.
Ручки виконані з полікарбонату, посиленого скловолокном, відлиті прямо на ручку леза та закріплені алюмінієвими клепками, для забезпечення більш високої зносостійкості.
Можна мити в посудомийній машині.
Матеріал рукояті: полікарбонат Матеріал клинка: сталь DIN 1.4110
Призначення: для томатів
Метод виробництва ножів серії Century - кування в штампах.
Класичний ніж сантоку з повітряною подушкою забезпечує легке нарізування продуктів.
Ножі лінійки Century Tramontina були розроблені спеціально для професіоналів та аматорів готувати. Саме тому вони відрізняються гостротою та зносостійкістю лез. Леза зі спеціальної нержавіючої сталі DIN 1.4110, що штамповані єдиним пластом (моноблок) і пройшли сучасну термічну обробку. Даний вид гарту гарантує твердість сталі клинка від 55 до 58 за шкалою твердості Роквелла.
Ручки виконані з полікарбонату, посиленого скловолокном, відлиті прямо на ручку леза та закріплені алюмінієвими клепками, для забезпечення більш високої зносостійкості.
Можна мити в посудомийній машині.
Подібні товари
Дивіться також
Покупцям
Умови повернення та обмінуУмови гарантії