Ніж кухарський TRAMONTINA CENTURY, 178 мм (6188541)
Доставка
Оплата
Характеристики
Опис
. Ріжуча кромка ножа: гладка. Колір: чорний. Призначення ножа: кухарський
Універсальний ніж Tramontina Century 24007/007 на практиці найчастіше використовується. Навіть за відсутності спеціальних інструментів для будь-яких робіт кухарі та господині добре з ними справляються. Нарізати овочі чи м'ясо, сири чи ковбаси, акуратно відрізати хліб – все це зручно робити спеціальними ножами. Але якщо їх немає, на допомогу приходить універсальний ніж.
Ножі серії CENTURY відносяться до професійних високоякісних ножів, завдяки особливому підбору матеріалів та технології виготовлення.
CENTURY є висококласною високопродуктивною лінією кухонних ножів, створеною спеціально для шеф-кухарів та гурманів. Головною особливістю цих ножів є дуже гостре заточення, що дозволяє нарізати продукти надзвичайно тонкими скибочками навіть для найскладніших та віртуозних рецептів. Це досягається завдяки кутому клинку: кування ущільнює кристалічну решітку металу і робить ріжучу кромку ножа більш довговічною.
Ідеально ергономічна ручка з полікарбонату та скловолокна є продовженням клинка та забезпечує комфорт та безпеку при різанні.
Особливості:
- Матеріал леза: Кована сталь європейського стандарту DIN 1.4110
- Товщина леза: 2,5 мм
- Гартування до твердості 56 одиниць за шкалою Роквелла з кріообробкою
- Матуріал рукоятки: полікарбонат
- Можно мити в посудомийній машині
Бренд Tramontina заснований у Бразилії у 1911 році. 10 фабрик, які виробляють понад 18 000 найменувань.
Один із лідерів світового ринку з виробництва ножів, столового та кухонного приладдя, посуду для приготування їжі, інструментів для сільського господарства, будівництва та саду.
Tramontina виробляє кухонне начиння тільки з найкращої 18/10 нержавіючої сталі, відполірованої до дзеркального блиску, яка з часом не тьмяніє і не темніє. Кожен елемент розробляється з умовою, щоб він зміг задовольнити смак як звичайного домовласника, так і найвибагливішого професійного кухаря.
Приносить задоволення від процесу приготування їжі та від того, як це об'єднує людей залучених до цього процесу.