Ніж обвалочний TRAMONTINA CENTURY, 152 мм (5987791)
Доставка
Оплата
Характеристики
Опис
. Ріжуча кромка ножа: гладка. Колір: чорний. Призначення ножа: обвалочний
Обвалювальний ніж Tramontina Century 24006/106– це спеціальний інструмент відділення м'яса всіх видів від кісток. Тонкий довгий клинок із міцної сталі з чудовим заточенням звужується до кінчика. Головна вимога до обвалочного ножа – щоб він був дуже гострим. При цьому лезо має бути гнучким, щоб ніж обвалочний міг плавно обійти кістку і акуратно і рівно зняти м'якоть. Навіть найскладніші операції з якісним ножем від виробника зі світовим ім'ям приносять задоволення.
Ножі серії CENTURY відносяться до професійних високоякісних ножів, завдяки особливому підбору матеріалів та технології виготовлення.
CENTURY є висококласною високопродуктивною лінією кухонних ножів, створеною спеціально для шеф-кухарів та гурманів. Головною особливістю цих ножів є дуже гостре заточення, що дозволяє нарізати продукти надзвичайно тонкими скибочками навіть для найскладніших та віртуозних рецептів. Це досягається завдяки кутому клинку: кування ущільнює кристалічну решітку металу і робить ріжучу кромку ножа більш довговічною.
Ідеально ергономічна ручка з полікарбонату та скловолокна є продовженням клинка та забезпечує комфорт та безпеку при різанні.
Особливості:
- Матеріал леза: Кована сталь європейського стандарту DIN 1.4110
- Товщина леза: 2,5 мм
- Гартування до твердості 56 одиниць за шкалою Роквелла з кріообробкою
- Матуріал рукоятки: полікарбонат
- Можно мити в посудомийній машині
Бренд Tramontina заснований у Бразилії у 1911 році. 10 фабрик, які виробляють понад 18 000 найменувань.
Один із лідерів світового ринку з виробництва ножів, столового та кухонного приладдя, посуду для приготування їжі, інструментів для сільського господарства, будівництва та саду.
Tramontina виробляє кухонне начиння тільки з найкращої 18/10 нержавіючої сталі, відполірованої до дзеркального блиску, яка з часом не тьмяніє і не темніє. Кожен елемент розробляється з умовою, щоб він зміг задовольнити смак як звичайного домовласника, так і найвибагливішого професійного кухаря.
Приносить задоволення від процесу приготування їжі та від того, як це об'єднує людей залучених до цього процесу.