Ніж для м'яса TRAMONTINA PROFISSIONAL MASTER, 203 мм (6369046)
Доставка
Оплата
Характеристики
Опис
. Матеріал леза: нержавіюча сталь. Матеріал рукоятки: поліпропілен із покриттям Microban
. Ріжуча кромка ножа: гладка. Колір: білий. Призначення ножа: для м'яса
Ножі серіїMASTER - ідеальні ножі для професійного використання, надійні та міцні, довговічні з чудовою, чудовою здатністю нарізування. Лезо - нержавіюча сталь DIN 1.4110, товщина 2mm.
Характерна риса цієї серії - поліпропіленова ручка з антибактеріальним покриттям Microban (Мікробан), яке забезпечує захист від запахів, бруду та цвілі, запобігає зростанню грибків та мікробів. Більше гігієни та безпеки у приготуванні їжі. Антибактеріальний ефект триває так само довго, як життя самого товару.
Ідеальна V-подібна форма заточування леза гарантує точне акуратне нарізання навіть після тривалого використання. Ручка – зручна, масивна та ергономічна для комфортного та безпечного захоплення, спеціальна структура покриття не дозволяє ножу ковзати в руці.
Особливості:
- Леза: нержавіюча сталь DIN 1.4110
- Товщина леза: 2 мм
- Рукоятка: поліпропілен із захисним покриттям Microban
- Можно мити в посудомийній машині
Бренд Tramontina заснований у Бразилії у 1911 році. 10 фабрик, які виробляють понад 18 000 найменувань.
Один із лідерів світового ринку з виробництва ножів, столового та кухонного приладдя, посуду для приготування їжі, інструментів для сільського господарства, будівництва та саду.
Tramontina виробляє кухонне начиння тільки з найкращої 18/10 нержавіючої сталі, відполірованої до дзеркального блиску, яка з часом не тьмяніє і не темніє. Кожен елемент розробляється з умовою, щоб він зміг задовольнити смак як звичайного домовласника, так і найвибагливішого професійного кухаря.
Приносить задоволення від процесу приготування їжі та від того, як це об'єднує людей залучених до цього процесу.