Кухонний ніж Victorinox Fibrox для хліба 210 мм Чорний (5.2533.21)
Кухонний ніж Victorinox Fibrox для хліба 210 мм Чорний (5.2533.21)
1 858 ₴
В наявності
Доставка
Детальніше про доставку
Оплата
Характеристики
Код товару
5.2533.21
Виробник
Victorinox
Матеріал леза
нержавіюча сталь
Тип
Профессиональные
Назначение
Поварские
Серия
Fibrox
Особенности
Нескользящее покрытие рукоятки
Тип лезвия
Штампованный
Страна регистрации бренда
Швейцария
Артикул
5.2533.21
Страна-производитель товара
Швейцария
Материал рукояти
Полипропилен
Вес, г
138
Можно мыть в посудомоечной машине
Да
Длина лезвия, мм
210
Цвет рукояти
Черный
Тип крепления рукояти
Всадной
Рекомендации по мытью и чистке
Мыть в теплом мыльном растворе
После мытья тщательно высушить
Цвет лезвия
Серебристый
Опис
Victorinox – швейцарська компанія, відома насамперед як виробник ножів. Штаб-квартира розташована у населеному пункті Ібах, у Швейцарії. Сьогодні торгова марка Victorinox – найбільший виробник ножів у Європі. Широкий асортимент кухонних аксесуарів та ножів виробляється компанією Victorinox. Починаючи від ножів із прокатної сталі, закінчуючи професійними ножами з кованим клинком. Сьогодні Victorinox – один із провідних виробників ножів у світі. Компанія відома не лише своїми знаменитими складними моделями, кухонні ножі також здобули велику популярність у всьому світі. Victorinox виготовляє бездоганні кухонні та господарські ножі з вуглецевої сталі із застосуванням особливого процесу відпуску металу. Цей процес дозволяє створити ріжучу кромку, яка при багаторазовому повторному заточуванні зберігає початкову гостроту. Кухонні та господарські ножі розраховані на найширше коло споживачів і призначені для всіх видів ріжучих або рубальних робіт. Рукоятки ножів можуть бути виконані з поліамідів Fibrox або Nylon або з цінних порід деревини. Fibrox – поліамід, матеріал з якого виготовляють рукояті для багатьох кухонних ножів Victorinox, не ковзає у руці, навіть якщо вона мокра або в олії, гігієнічний. Хлібний ніж Victorinox Fibrox 5.2533.21 має довге, міцне, пилкоподібне лезо. Такий ніж "розпилює" хлібну кірку, а м'якоть ріже, як звичайний ніж. Хлібний ніж дозволяє різати вироби з листкового та здобного тіста, не змінюючи їх. Такий кухонний ніж добрий також для розрізання ананасів, кавуна, дині на часточки.
Подібні товари
Дивіться також
Покупцям
Умови повернення та обмінуУмови гарантії