Закваска для приготування сирів Meito Пепсин 1 г (hub_5lf29n)

Закваска для приготування сирів Meito Пепсин 1 г (hub_5lf29n) від компанії інтернет-магазин "БИТПРОМТОРГ" - фото 1
50 ₴ 100 ₴
-50%, залишилося 7 днів
В наявності

Доставка

Укрпошта
50 - 500 ₴
Нова Пошта
100 - 1 000 ₴
Детальніше про доставку

Оплата

WayForPay
Післяплата
Оплата на картку Visa, MasterCard, Maestro

Опис

Фасований у Zip-Lock по 1 граму
Японський пепсин «Мейто» дасть Вам приготувати смачний сир (бринзу та ін.) у домашніх умовах без зайвого клопоту.
1 пакетик (1 г) пепсина розрахований на 100 літрів молока.
Пепсин (мікробіальний ренін) Meito застосовується під час виробництва м'яких і твердих сортів сиру як у домашніх умовах, так і на виробництвах.
За допомогою пепсину Meito можна виготовити: звичайний домашній сир, розсольні сири (бринза, сулугуні, фета тощо), а також практично всі відомі тверді сорти сиру. Meito — натуральний продукт, що містить молокосвертувальні ферменти.
Ці ферменти являють собою специфічні протеази, які за своїм амінокислотним складом ідентичні телячому сичужному ферменту.
Але Meito водночас не містить тварин і хімічних компонентів, що сприятливо позначається на терміні зберігання і смакових якостях сиру.
Meito зроблений за допомогою ферментації та подальшого сушіння рослинного харчового гриба.
Властивості: активність не менш ніж 300 000 одиниць, час згортання молока 30 хв;
Витрата: 1 г на 100 л молока;
Спосіб застосування:
Розчинити необхідну кількість пепсину в чашці холодної води з розрахунку 1 г (один пакетик) на 100 літрів молока.
Помішуючи розчин, додати його в тепле молоко за температури 35 °C.
Якщо необхідно використовувати 8-10 літрів молока — то використовують 1/10 частину пакетика.
Якщо Ви робите сир постійно посохлу: розвести один пакетик у 200 мл попередньо прокип'яченої й охолодженої води та зберігати в холодильнику в банці зі щільно закритою кришкою, періодично відміряючи потрібну кількість.
Фасування: пакетики Zip-Lock по 1 г.

Характеристики

Код товару
hub_5lf29n
Производитель
Meito
Тип
Закваска для приготовления сыров
Вес
1 г
Расход
1 г на 100 л молока
Показати всі