Маслобойка для сливочного масла, 25 л с таймером

Маслобойка для сливочного масла, 25 л с таймером від компанії інтернет-магазин "БИТПРОМТОРГ" - фото 1
7 200 ₴
Немає в наявності

Доставка

Укрпошта
50 - 500 ₴
Нова Пошта
100 - 1 000 ₴
Детальніше про доставку

Оплата

WayForPay
Післяплата
Оплата на картку Visa, MasterCard, Maestro

Характеристики

Код товару
FTH-162
Производитель
Minisan
Страна производитель
Турция
Емкость, л
25

Опис

Маслобойка для вершкового масла, 25 л з таймером

 
Корпус олійниці виготовлений з харчової нержавіючої сталі, що повністю виключає реакцію з молоком.
Маслобойка комплектується асинхронним електродвигуном з частотою обертання ротора 1400 об / хв і захищений від перевантажень тепловим захистом.
 

Технічні характеристики:

Виробник: Minisan, Туреччина
Номінальна напруга мережі, - 220 (В)
Номінальна споживана потужність - не більше 250 (Вт)
Частота обертання - 1400 (об / хв)
Вихід масла від обсягу вихідного продукту, - 40 (%)
таймер відключення
Обсяг: 25л
Габарити: 37 * 37 * 55
 
 

опис:

Маслоробках ЗАСТОСОВУЄТЬСЯ ПІД ЧАС ВИКОНАННЯ вершкове масло в ПОБУТОВИХ УМОВАХ ШЛЯХОМ періодичного збивання вершків до ОСВІТИ олійно ПАХТ
Дуже жирні і загусла вершки необхідно розбавити молоком або теплою кип'яченою водою до стану плинності.
 
УВАГА: Не застосовуйте густі не розбавленого вершки або сметану в олійницю, це призведе до зупинки двигуна і виходу його з ладу. Якщо обороти двигуна сповільнюються значить продукт потрібно додатково розбавити теплою (не більше 27 С) водою.
Застосування вершків малої жирності, придбаних через торгову мережу, не рекомендується використовувати для збивання масла.
Готові вершки або сметану заливають в бак, номінальна завантаження 15 см нижче кришки.
 
УВАГА: Мінімальне завантаження 5 літрів.
Після чого включають електропривод, який приводить в обертання вал з крильчаткою. Під час роботи відбувається збивання, що приводить до утворення масляного зерна і виділенню рідкої фази - сколотин.
У процесі збивання масла необхідно періодично (через 15-30 хв) виробляти візуальну оцінку готовності масла. Для цього відключають олійницю, знімають кришку. Якщо масляне зерно зібралося в однорідну зернисту масу, а пахта має прозоро-білий колір, то процес вважати завершеним.
Якщо температура повітря вища за середню можна використовувати лід. Після закінчення збивання, відключивши олійницю від мережі, і за допомогою шланга з бака в окрему ємність зливають сколотини. (Маслянка -ціною харчовий продукт.) Потім для видалення залишків сколотин, в бак з залишилася масою заливають холодну воду і обробляють масляне зерно перемішуванням маси ложкою або дерев'яною лопатою. Для кращого очищення масляного зерна промивку повторюють.
Після закінчення промивання на рівну поверхню, що має невеликий ухил, розстеляють чистий папір або клейонку і, злегка віджавши, розкладають на ній тонким шаром для видалення залишків води отримане масло. Для прискорення процесу видалення води масло перемішують і розминають дерев'яною ложкою. Після видалення залишків води масло збирають в кого, продукт готовий до вживання або зберігання.
Після закінчення роботи олійницю необхідно промити. Для цього необхідно відключити від електромережі, відкрутити гвинт фіксатор крьmьчаткі, зняти її і промити все гарячою водою з миючими засобами, потім протерти сухою ганчіркою, просушити і зібрати в зворотному порядку.
 
Інструкція ТУТ