Засіб для продовження терміну зберігання BioGreen Storage of meat 1л

Засіб для продовження терміну зберігання BioGreen Storage of meat 1л

Засіб для продовження терміну зберігання BioGreen Storage of meat 1л від компанії інтернет-магазин "БИТПРОМТОРГ" - фото 1
320 ₴
В наявності

Доставка

Укрпошта
50 - 500 ₴
Нова Пошта
100 - 1 000 ₴
Детальніше про доставку

Оплата

WayForPay
Післяплата
Оплата на картку Visa, MasterCard, Maestro

Характеристики

Код товару
38374889
Виробник
Biogreen
Гарантия
12 месяцев
Страна регистрации бренда
Украина
Артикул
38374889
Страна-производитель товара
Украина
Вес в упаковке, кг
1
Ширина в упаковке (см)
10
Высота в упаковке (см)
40
Глубина в упаковке (см)
10

Опис

Захист м'яса при зберіганні: для обробки туш та частин туш забійних тварин та птиці, призначених для тривалого зберігання.

Властивості: Засіб не агресивний, утворює мономолекулярний захисний шар, що не має запаху, не псує оброблювані поверхні туш, водорозчинний, має пролонгований ефект (> 45 днів) із широким спектром антимікробної дії, стабільний при зберіганні. Дозволено до використання в харчовій промисловості та в побуті.

Засіб забезпечує пролонговану антимікробну активність, а також зниження усушки (втрати ваги туші внаслідок її зневоднення). На поверхні засіб утворює мономолекулярну захисну полімерну плівку, забезпечуючи стабільність до окислення як самої плівки, так і продукту, а також запобігає втраті маси продукту внаслідок втрати вологи, і крім того, сприяє видаленню з поверхні туш згустків крові, згорнутого фібрину, залишків жиру, які є місцями розвитку небажаної мікрофлори. Засіб пригнічує як хімічні процеси старіння м'ясних інгредієнтів (жиру в першу чергу), так і ефективно гальмує пов'язані з ним мікробіологічні деструктивні процеси. Пролонговано блокує генерацію мікроорганізмів (бактерій, плісняви, грибів), стабілізує харчовий продукт від накопичення супутніх біологічному процесу продуктів деструкції (зниження рН, появи вільних жирних кислот, продуктів окислення) і забезпечує необхідну вологість продукту. Засіб знижує втрати маси цінної харчової продукції при зберіганні, не робить негативного впливу на органолептичні показники як самої продукції (туш забійних тварин і птиці), так і продуктів їх переробки.

Забезпечує зберігання туш за температури (0 ± 2⁰С):

Кури, качки, індички тушки охолоджені:

Упаковане в >4 рази (25 днів);

Відкрите зберігання в >3 рази (15 днів).

М'ясо ВРХ охолоджене:

Упаковане в >2 рази (20 днів);

Відкрите зберігання >0.5 рази (20 днів).

М'ясо свиней туші, напівтуші охолоджене:

Упаковане в >2 рази (20 днів);

Відкрите зберігання в >0.5 рази (15 днів).

При зберіганні без упаковки скорочується втрата ваги > 5 разів.

Застосування: Засіб охолоджують до 0⁰С.

Для обробки туш забійних тварин і птахів використовують два методи: зрошення або занурення. Після підсихання оброблені туші зберігають у холодильній камері.

За необхідності або перед використанням захисна плівка легко змивається водою.

Склад: високомолекулярний катіонний поліелектроліт ”Polysmart”, полімерний ЧАС, комбінація кислот, допоміжні речовини, вода дистильована.

Фасування: 1дм³(л) (+/-3%). Дата виробництва: дивись на упаковці.

Термін придатності: 3 років за умови дотримання правил зберігання. Температура зберігання від +5 до +50⁰С.